Angular-sovelluskehitys

Moderneja käyttökokemuksia päätelaitteesta riippumatta

Nykyaikaisen ohjelmistokehityksen ammattilaiset ovat sinun käytettävissäsi. Suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemasi verkkopalvelut, työryhmäsovellukset ja mobiiliapplikaatiot 20 vuoden kokemuksella luotettavasti, kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti.

Skaalautuvaa sovelluskehitystä

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia selainkäyttöisiä tietojärjestelmiä, sovelluksia ja prototyyppejä lähes 20 vuoden ajan alkaen verkkosivustoista ja julkaisujärjestelmistä erikokoisiin työryhmäsovelluksiin.

Käyttämiemme työkalujen suhteen olemme konservatiivisia mutta toisaalta myös pragmaattisia: toimiviksi havaittuja työkaluja on turha vaihtaa vain uutuudenviehätyksen vuoksi, mutta aika ajoin ohjelmistomaailmassa syntyy asioita, joiden luotettavuus ja käyttökelpoisuus ovat omaa luokkaansa. Koemme Angular-sovelluskehyksen olevan eräs tällainen työkalu. Angular on JavaScript-pohjainen sovelluskehitysteknologia, joka mahdollistaa modernien käyttöliittymien joustavan ja tehokkaan kehittämisen erilaisille päätelaitteille. Sen toiminta perustuu normaaleille nykyaikaisten nettiselainten ymmärtämille ohjelmointikielille ja -teknologioille, joten menneisyydestä tuttuja yhteensopivuusongelmia ei enää esiinny.

Olemme käyttäneet Angularia (ennen AngularJS) pääasiallisena työkaluamme käyttöliittymäkehityksessä jo useita vuosia. Angular tarjoaa johdonmukaisen ja skaalautuvan komponenttipohjaisen arkkitehtuurin, joka on erityisen hyödyllinen raskaampia työryhmäsovelluksia toteutettaessa, mutta toimii mainiosti myös yksinkertaisten käyttöliittymäelementtien toteuttamisessa esimerkiksi verkkosivustoille.

Yhteensopivuutta päätelaitteille

Hyödyntämällä yhteistä koodipohjaa, komponenttikeskeistä arkkitehtuuria ja niin kutsuttuja progressiivisia verkkosovelluksia (PWA) voimme toteuttaa kustannustehokkaasti eri päälaitteille ja käyttötilanteisiin optimoituja versioita samasta sovelluksesta. Toteutamme tarpeidenne mukaan selainpohjaiset järjestelmät, työpöytäsovellukset, mobiiliapplikaatiot ja esimerkiksi myyntipisteiden kosketusnäyttöratkaisut.

Tuotteiden elinkaari

Arvioimme Angularilla toteutettujen tuotteiden elinkaaren teknologian osalta erittäin hyväksi. Angularin nykyinen versio on Googlen omistama ja jatkokehittämä teknologia, jota käyttävät mm. Microsoft, UPS, Apple, Adobe, Paypal ja Nike. Google on sitoutunut Angularin jatkuvaan jatkokehittämiseen ja julkaisee päivitettyjä versioita useamman kerran vuodessa. Lisäksi maailmanlaajuinen Angularin miljoonapäinen kehittäjäyhteisö kehittää jatkuvasti uusia kirjastoja ja työkaluja ohjelmistokehittäjien yhteiseksi iloksi.

Angularia voidaan pitää Reactin ohella de facto -standardina modernien selainpohjaisten sovellusten ohjelmistokehityksessä.

Tehdään ideoista todellisuutta

Onko sinulla idea uudelle palvelukonseptille tai sovellukselle, mutta et tiedä, millaisia teknisiä ratkaisuja siihen vaadittaisiin tai miten edetä? Tarvitsetko pikaista sovellusprototyyppiä, tai olisiko teille hyödyllistä ulkoistaa osa järjestelmäkehityksestänne? Kenties yrityksessänne käytetään edelleen vanhoja ohjelmistoratkaisuja, jotka eivät enää taivu nykyajan tarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään mahdollisia ratkaisuja yhdessä. Voimme auttaa palvelukokemuksen käyttäjälähtöisessä suunnittelussa siten, että yrityksesi tarjoama palvelu vastaa asiakkaidesi tarpeisiin ja liiketoiminnallisiin tavoitteisiinne. Toteutamme ohjelmistoratkaisut luotettavasti, kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti.

Lue lisää palvelu- ja tuotekehityksestä

Lue lisää teknologiasta ja ylläpidosta