Solinet Areenakamera

Kahden kameran livestriimausjärjestelmä sisäliikuntahalleihin.

Katso matsi, joka striimattiin 22.10.2022 Forssan Jokioisten Leipä -areenalta:

Täysautomaattinen kuvaus kahdella kameralla konenäön ohjaamana

Yhden kameran järjestelmissä on ongelmana kauemman päädyn tapahtumien seuraamisen vaikeus, koska pelaajat ja pallo jäävät niin pieniksi. Solinet Areenakamera sisältää kaksi kameraa, joita tekoäly ohjaa täysin automaattisesti. Kuvakulma on luontevasti siellä puolella kenttää, missä pelin tapahtumatkin ovat. 

Tärkeä apuväline valmennuskäyttöön

Videoiden käyttö kilpajoukkueurheilun valmennuksessa alkaa olemaan nykypäivänä jo välttämättömyys. Solinet Areenakamera tarjoaa täysautomaattisen ratkaisun otteluiden tallentamiseen. Voit katsella videoita millä tahansa päätelaitteella ja jakaa niitä eteenpäin muille toimihenkilöille.

Palvelee yleisöä

Kamera palvelee erinomaisesti myös yleisöä – varsinkin poikkeusaikoina, kun kokoontumisia on rajoitettu. Otteluita voi katsoa huippulaadulla omalta kotisohvalta. Striimiin voidaan upottaa Solinet-tulostaulun kuva tai vaikkapa sponsorien logot.

Livestriimaus tai tallennus sisäiseen muistiin

Järjestelmä sisältää aina livestriimausmahdollisuuden. Striimaus tapahtuu YouTubeen hallin omalle tilille. YouTuben käytön keskeisin etu on ilmaisuus, pitkä striimien yhtäjaksoinen kesto (max 12 h) sekä taustamusiikin käyttömahdollisuus (Teosto-maksut maksettu). Mikäli hallin internet-yhteys on hidas tai epävakaa, ottelut voidaan myös vain tallentaa sisäiseen muistiin ja jakaa sieltä myöhemmin eteenpäin.  

Meillä on jo valvontakamerat, miksi hankkisin Solinet Areenakameran?

 • Huippulaatuinen kuva, jopa 4K-tasoisena. Valvontakameroissa on tyypillisesti heikko kuvanlaatu. Vaikka kuva olisi teoriassa esim. Full HD-tasoista, se on yleensä pakattu muhjuksi tallennustilan säästämiseksi. Liiketoisto voi olla nykivää ja värit vääristyneet.
 • Tallentaa myös äänet.
 • Valvontakameratallenteiden poimiminen ja jakaminen vaatii areenaisännän resursseja.

Tekniset tiedot

 • Sisältää kameran ja keskusyksikön, sekä tarvittavan ohjelmiston.
 • Perusversio Full-HD 1080p 
 • Pro-versio 4K 2160p
 • 90-asteen laajakulma, joka on juuri sopiva, jotta koko kenttä näkyy kuvassa.
 • Huolenpitosopimus sisältää laitteen tietoturva- ja ominaisuuspäivitykset, viikottaisen testikäytön ennen viikonlopun pelejä sekä päivystystuen tarvittaessa.
 • Toimii sekä langattomassa, että langallisessa lähiverkossa. 

Palvelusopimus

 • Perusversio (Full-HD-tarkkuus) 142 €/kk + alv
 • Pro-versio (4K-tarkkuus) 184 €/kk + alv

Sisältää kaikki tarvittavat laitteet ja asennustarvikkeet, perehdytyksen käyttöön sekä laitetakuun koko sopimuksen ajalle. Rajoittamaton määrä striimauksia. Minimi sopimusaika 36 kk, jonka jälkeen irtisanomisaika 1 kk.

Asennustyöt ovat hallikohtaisia ja lisätään hintaan. Ota yhteyttä ja lähetä kuvia asennuskohteesta, niin laskemme tarjouksen. Asennustyön hoitavat yhteistyökumppanimme, joilla on myös mahdollisten sähkötöiden pätevyys. 

Katso myös: 
Solinet tulostaulu
Helppokäyttöinen ja moderni tulosnäyttöratkaisu sisäliikuntahalleihin, joka tuottaa lisäarvoa mainoksilla.