Tulostaulu

Helppokäyttöinen ja moderni tulosnäyttöratkaisu sisäliikuntahalleihin.

Lataa esite

Kassavirtaa mainosten avulla

Perinteisissä tulostauluissa näkyy vain pelitilanne. Solinet-tulostaulussa on mahdollista näyttää yhteistyökumppanienne mainoksia ja siten tuottaa kassavirtaa. 

 • Katsojien huomio kiinnittyy tulostauluun monta kertaa pelin aikana.
 • Mainosten esitys on suunniteltu niin, että ne saavat huomiota taulun informatiivisuudesta tinkimättä ja katsojia ärsyttämättä. 
 • Tulostaulu näkyy livestriimissä (ks. Solinet Areenakamera), joka nostaa mainosten näyttökerrat kymmeniin tuhansiin vuodessa.
 • Mainokset voivat olla videoita, kuvia, logoja ja animaatioita. Äänillä tai ilman. Mainokset päivitetään omatoimisesti verkossa. Voit ajastaa eri mainoksia näkyviin vaikkapa joukkuekohtaisesti.
 • Taulu toimii jatkuvana mainospintana, kun otteluita ei ole käynnissä.
 • Mainosten tuotanto saatavilla avaimet käteen -palveluna.

Asiakaskokemusten perusteella tulostaulu voi tuottaa tuhansien eurojen liikevaihdon vuodessa. 

Mainosmyyntimme kasvaa 25–40 % ensi kaudelle. 

–Jukka Rantanen, Forssan Suupparit

Ylivertaista helppokäyttöisyyttä toimitsijoille

Paras, tehokkain ja helpoin järjestelmä tilastointiin ja kellotukseen ikinä. Myös striimin kautta loistava. Kokemuksia käytöstä, opastuksesta ja katsomisesta FoSun areenalla.

- Markus T

Tällainen pitäisi olla jokaisessa hallissa, kun valtaosa käyttäjistä käyttää laitetta kerran tai kaksi vuodessa. Laite neuvoo ja opastaa käyttäjää todella hyvin. Lisänä automaattikuulutukset luovat peliin kuin peliin vähän lisää ison maailman meininkiä!

- Lauri P

Ehdottomasti paras tulostaulusysteemi markkinoilla.

- Juha S

Toimitsijahommissa ihan paras työkalu: helppo, selkeä ja nopeakäyttöinen!

- Mervi T

 

Solinet-tulostaulu on aidosti helppokäyttöinen ratkaisu, jota kaikki osaavat käyttää ilman 20-sivuisen käyttöohjeen lukemista. 

 • Tabletilla toimiva sovellus on erittäin intuitiivinen. Suomenkielinen käyttöliittymä ohjaa ja opastaa toimitsijaa.
 • Ensikertalaisenkaan ei tarvitse lukea ohjeita osatakseen käyttää tulostaulua.
 • Toimitsijoiden kauhunhetket ja suorituspaineet jäävät pois. Tuomari pyytää ottamaan pelikellosta 10 sekuntia pois? Jäähypenkillä istuu kolme pelaajaa, mutta sääntöjen mukaan saa mitata vain kahta? Ei ongelmaa!
 • Varmatoimisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Pelitilanne säilyy ja ajanotto ei katkea, vaikka joku kompastuisi ohjainlaitteen virtajohtoon tai hallilla tapahtuisi sähkökatkos. 
 • Alentaa kynnystä toimia vapaaehtoisena toimitsijana. Kellossakin voi olla kivaa!

Palvelee yleisöä, pelaajia ja tuomareita

Pikkusen makeet laitteet teillä täällä Askola-Areenalla! Maalin jälkeen tulee numerot ja nimet taululle, kuulee nimet kaiuttimista ja kaikkee lesoo. Pojat on onnesta soikeena!

– Jari N

Pelaajanäkökulmasta erinomainen. Jäähyt ja niiden syyt näkyvät, pisteiden tekijät voi tarkistaa taululta ja varmistaa että ne menivät oikein. Kokoonpanokuulutukset ennen peliä nostavat tunnelmaa.

- Suvi S


Perinteisellä tulostaululla numeroiden ja muun informaation paikat ovat kiinteitä. Solinet-tulostaululla voidaan esittää lajin kannalta olennainen tieto optimaalisella tavalla.

 • Rangaistukset ja aikalisät näkyvät taululla ilman investointeja kalliisiin lisämoduuleihin. Joukkueiden nimet näkyvät taululla perinteisen koti/vieras-tekstin sijaan.
 • Maalintekijät/syöttäjät näytetään maalin syntymisen jälkeen. 
 • Automaattiset kokoonpanoesittelyt ennen peliä. 
 • Automaattiset kuulutukset (maalit, rangaistukset aikalisät, joukkueet täysilukuiset, erän viimeiset minuutit). 
 • Tulostaululle voi peilata myös omaa sisältöä Chromecastin tai Apple Airplayn kautta. Näin tulostaulu palvelee mahdollisessa muussakin käytössä, kissanäyttelystä biljardikisoihin. 

 

"Uusi tulostaulu on ollut vertaansa vailla. Palaute toimitsijoilta ja tuomareilta on ollut suorastaan ylitsevuotavan positiivista. Striimit ovat jo olennainen ja kiinteä osa viikonlopun turnauksia, ja niitä osataan odottaa joukkueissa ja yleisössä. Sana on kiertänyt hyvin seurojen ja joukkueiden sisällä. Katselukertoja on kertynyt todella paljon, vaikka kyse olisi alasarjan peleistä. Pitkän matkan takaa tulleet joukkueet ovat erityisesti kiitelleet palvelua, sillä nyt kotiväki voi jännittää peleissä mukana. Uusimmat yhteistyökumppanisopimukset on myyty nimenomaan tulostaulu- ja striimausjärjestelmän ansiosta.”
– areenaisäntä Jarkko Lehtonen, Askola-Areena

"Minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Katsojat ja toimitsijat ovat aktiivisesti tulleet kiittelemään, kuinka hyvät systeemit hallillamme on. Järjestelmä on toiminut luotettavasti ja on erittäin helppokäyttöinen. Striimausjärjestelmä on ylittänyt kaikki odotukset. Videoilla on ollut jopa yli 1 000 katselukertaa per turnaus, mikä on huomattavasti enemmän, kuin osasin odottaa. Tällä on ollut konkreettinen positiivinen vaikutus mainosmyyntiimme."
- toimitusjohtaja Timo Havulinna, Tuusulan Salibandyhalli

"Tulostaulu on todella helppokäyttöinen ja toimitsijaystävällinen ratkaisu. Se ohjaa toimitsijaa niin, että pelin läpivienti onnnistuu ilman manuaalien opiskelua. Toimitsijan perehdytykseen ei tarvitse käyttää aikaa ja tämän ratkaisun käyttäminen onnistuu kivuttomasti. Suosittelen lämpimästi Solinet-tulostaulua kaikille, jotka haluavat tarjota paremman käyttökokemuksen toimitsijoille ja yleisölle."
- Salibandy Club Classicin ja Suomen miesten maajoukkueen valmentaja Juha "Jussi" Jäntti

Monilajituki

Solinet-tulostaulu tukee useita lajeja – tällä hetkellä salibandya, lentopalloa, käsipalloa, futsalia ja uutena lajina kaudelle 24-25 koripalloa. 

Tulostaulu on nyt kytköksissä Salibandyliiton tulospalvelun rajapintaan (kaudesta 23-24 alkaen Torneopal). Aloitusnäytöllä näkyvät ko. hallilla/kentällä pelattavat pelit ja joukkueiden/kokoonpanojen tiedot ladataan automaattisesti. Superhelppoa toimitsijalle ja entistäkin monipuolisempaa informaatiota yleisölle sekä paikan päällä että striimin äärellä (maalin tekijä + syöttäjä, rangaistuksen saaja(t).  

Tulostaulupaketti 65" näytöllä ja onsite-takuulla
199 €/kk

 • Valovoimainen digital signage -näyttö 16/7 käyttöön.
 • Vahva suojarakenne heijastuksia ehkäisevällä polykarbonaattilevyllä. Kestää mitä tahansa palloniskuja (mm. futsal).  
 • Ohjainlaitteena 10" tabletti jossa omaa tuotantoamme oleva innovatiivinen tulostaulusovellus. Vahva kumipehmustettu suojakotelo.
 • Intel NUC keskusyksikkö ja mediatoistin. Varmatoiminen teollisuuskäyttöön tarkoitettu 24/7-malli, joka kestää pölyisiäkin olosuhteita.
 • Aktiivikaiutin äänimerkeille.
 • Sisältää käyttövalmiin paketin ja käyttökoulutuksen sekä kirjalliset käyttöohjeet.
 • Asennustyöt lisätään hintaan. Ota yhteyttä ja kerro asennuspaikasta, niin laskemme tarjouksen. 

Huolenpitosopimus sisältyy

Tulostaulupaketit sisältävät aina huolenpitosopimuksen.

 • Onsite-takuu koko sopimuskauden ajan. Jos jokin laite vikaantuu, korjaus tai uuden laitteen vaihto on aina maksutonta. 
 • Vikapäivystys ja mahdollisten ongelmien korjaus etäyhteydellä.
 • Mainosten päivitys omatoimisesti ja reaaliaikaisesti verkkopalvelussa. Monipuoliset ajastusmahdollisuudet. Jos hallilla on useita kenttiä, voit valita kuhunkin yksillölliset mainokset. 
 • Tarvittavat ohjelmistolisenssit, kuten automaattinen kuulutuspalvelu.

Budjettitietoisen valinta – pienemmät näyttökoot 

Mitä suurempi näyttö, sitä paremmin numerot ja mainokset näkyvät. Kun kustannukset ovat tärkein kriteeri, kannattaa valita pienempi näyttö. Jos käyttötunnit ovat maltillisia, käyttöön soveltuu myös ns. "kuluttajatason" näytöt. Pienin tulostaulukäyttöön soveltuva näyttökoko on 65". Kysy parasta ratkaisua juuri sinun tarpeisiin!

Jättilediscreenit – parasta pöytään

Moduuleista koottavalla matriisileditekniikalla saa toteutettua todella isot, näyttävät ja valovoimaiset näyttöpinnat, jossa mainokset pääsevät todella oikeuksiinsa eikä luettavuudesta tingitä. Näyttöpinnan kokoa rajaa käytännössä vain käytettävissä oleva budjetti. Koot alkaen 320 x 190 cm. Toimimme yhteistyössä Proscreen Finlandin kanssa ja tarjoamme huolettoman palvelusopimuksen, joka sisältää yhdellä kuukausimaksulla kaiken tarvittavan sekä onsite-takuun. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Referenssikohteet

Referenssikohteissa on mahdollista järjestää demo paikan päällä sopimuksen mukaan.

Askola-Areena
Linnankoskentie 61, 07510 Askola

Hemmingin Liikuntahalli
Myllymäentie 127, 21250 Masku

Hi5 Arena
Seutulantie 17, 04410 Järvenpää

Ingman Areena – tulossa syksyllä 2024
Uusi Porvoontie 1210, 01150 Söderkulla

Jokioisten Leipä-Areena
Turuntie 38, 30100 Forssa

Lastikka
Opintie 4, 12700 Loppi

Lehto Areena
Henrik Forsiuksen tie 2, 00750 Helsinki

Onse-areena
Torikatu 24, 05800 Hyvinkää

Tuusulan Salibandyhalli
Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula

Lataa esite

Tulostettava esite A4-koossa

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen demo!

Esittelemme mielellämme tulostaulun toimintaa käytännössä, soita ja sovi aika! 

Katso myös:
Solinet Areenakamera
Livestriimausjärjestelmä sisäliikuntahalleihin.