Palvelu- ja tuotekehitys

Vaikka digitalisaation mahdollistavat teknologiset ratkaisut ovat usein monimutkaisia, niiden tilaamisen tai käyttöönoton ei tarvitse olla.  Tavoitteeseen päästään yhdessä olennaiseen keskittymällä.

Käytetäänkö yrityksessänne edelleen vanhoja ja monimutkaisia Excel-laskentataulukoita tai 90-luvulta periytyviä ohjelmistoja yrityksenne bisneskriittisissä toiminnoissa? Toimiiko salaamaton sähköpostiliikenne yrityksenne sisäisenä kommunikaatiovälineenä?

Tarjoamme 20 vuoden kokemuksella ohjelmistosuunnittelua, frontend- ja backend-kehitystä, käyttöliittymäsuunnittelua, prototyyppausta, pilvipalvelusuunnittelua ja palvelumuotoilua. 

Digitalisaatiota inhimillisesti

Me autamme siirtämään yrityksenne prosessit nykypäivään tehokkaasti ja turvallisesti. Sinun ei tarvitse ymmärtää teknologiaa tai suunnitella tarvitsemienne uudistusten yksityiskohtia, sillä se on meidän tehtävämme. Hyödyntämällä pilvipalveluiden, konttiteknologian ja jatkuvan integraation viimeisimpiä ratkaisuja pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet kustannustehokkaasti, joustavasti ja turvallisesti. 

Tehdään ideoista yhdessä totta

Muhiiko sinulla idea uudelle palvelukonseptille tai sovellukselle, mutta et tiedä, millaisia teknisiä ratkaisuja siihen vaadittaisiin tai miten edetä? Ota meihin yhteyttä, niin mietitään mahdollisia ratkaisuja yhdessä.

Käyttäjälähtöinen projektisuunnittelu

Voimme auttaa palvelukokemuksen käyttäjälähtöisessä suunnittelussa siten, että yrityksesi tarjoama palvelu vastaa asiakkaidesi tarpeisiin ja liiketoiminnallisiin tavoitteisiinne. Oppimalla ymmärtämään yrityksesi liiketoimintaa, voimme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi optimaalisen digitaalisen palvelukokonaisuuden. Lähtökohtanamme on aina asiakkaamme ydinongelman ratkaiseminen käytännönläheisesti, kustannustehokkaasti ja ilman turhaa teknistä jargonia. 

Käyttöliittymäsuunnittelu

Meillä on silmää hyvälle graafiselle ulkoasulle, mutta samalla ymmärrämme syvällisesti, mitä hyvä käytettävyys tarkoittaa. Käyttöliittymäsuunnittelu ei ole vain kaunista grafiikkaa ja tasapainoista taittoa, vaan sen tekijältä vaaditaan myös vahva ymmärrys tekniikan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Suunnittelun pohjana ovat projektisuunnittelussa tehdyt havainnot ja käyttötapaukset, jotka testataan läpi jo rautalankapiirrosvaiheessa.

Prototyyppaus

Prototyypin avulla testataan, että suunnitteluvaiheen ratkaisut varmasti toimivat myös käytännössä. Muutokset on helppoa ja kustannustehokasta toteuttaa. 

Työkalut ja tekniikka

Käyttämiemme työkalujen suhteen olemme konservatiivisia mutta toisaalta myös pragmaattisia: toimiviksi havaittuja työkaluja on turha vaihtaa vain uutuudenviehätyksen vuoksi, mutta aika ajoin ohjelmistomaailmassa syntyy asioita, joiden luotettavuus ja käyttökelpoisuus ovat omaa luokkaansa.

Suosimme seuraavia teknisiä ratkaisuja toteutuksissamme:

 • ohjelmointikielet ja -kehykset: TypeScript, Angular, PHP, Symfony, SQL
 • pilvipalvelu: Amazon Web Services
 • palvelimet: Ubuntu Linux
 • konttiteknologia: Docker
 • tietokanta: MariaDB

Toteutus ketterän kehityksen keinoin

Projektien toteutuksessa pyrimme tyypillisesti julkaisemaan aluksi vain olennaisimman toiminnallisuuden sisältävän palvelun. Menettelyllä varmistutaan siitä, että tuotteen tai palvelun konsepti toimii ja on liiketoiminnallisesti kannattava ilman suuria investointeja.

Palveluiden toteutuksessa ja jatkokehityksessä hyödynnämme ketterän kehityksen periaatteita ja niin kutsuttua jatkuvaa integraatiota. Hyödyntämällä moderneja ohjelmistokehitys- ja DevOps-prosesseja voimme tarjota käyttöösi aina mahdollisimman ajantasaisen järjestelmäversion ilman viikkojen tai kuukausien odottelua. Pienet muutostyöt ja korjaukset onnistuvat usein jopa samana päivänä.

Tarjoamamme palvelu- ja tuotekehitys on periaatteiltaan:

 • ketterää
 • käyttäjäkeskeistä
 • yhteistyöhön perustuvaa
 • olennaiseen keskittyvää
 • iteratiivista
 • käytännönläheistä
 • kokonaisvaltaista