Teknologia ja ylläpito

Sen minkä toteutamme, myös ylläpidämme.

Tarjoamme käyttöönne modernit tekniset ratkaisut, joilla palvelusi toimii nopeasti, luotettavasti ja tietoturvallisesti, EU-lainsäädännön vaatimukset huomioiden.

Testattua ja toimivaa tekniikkaa

Tarjotaksemme asiakkaillemme huoletonta, kustannustehokasta ja joustavaa palvelua olemme ylläpitäneet toteuttamiamme palveluja alusta alkaen itse, aluksi omilla palvelinkoneillamme, sitten virtuaaliympäristöissä ja nykyisin pilvipalveluissa.

Käyttämämme modernit pilvi- ja konttiteknologiaan perustuvat ratkaisut mahdollistavat järjestelmien skaalauksen millaiselle käyttäjämäärälle tahansa turvallisesti ja ilman keskeytyksiä palvelun toimintaan.

Me huolehdimme tekniikasta

Antamalla meidän huolehtia teknologisista ratkaisuista ja niiden ylläpitämisestä, voit itse rauhassa keskittyä olennaiseen. Kaikki tarjoamamme paketit ovat kokonaisvaltaisia huolenpitosopimuksia sisältäen kaiken tarvittavan tietoturvapäivityksistä varmuuskopiointiin.

Palveluidemme tietoturva ja vikasietoisuus on meillä ykkösprioriteetti. Suosimme seuraavia teknisiä ratkaisuja toteutuksissamme:

  • ohjelmointikielet ja -kehykset: TypeScript, Angular, PHP, Symfony, SQL
  • pilvipalvelu: Amazon Web Services
  • palvelimet: Ubuntu Linux
  • konttiteknologia: Docker
  • tietokanta: MariaDB