Solinet

Käytännönläheistä tekemistä 20 vuoden kokemuksella.

Tarvitsetko apua organisaatiosi prosessien digitalisaatiossa, uuden palvelu- tai tuoteidean kehittelyssä, tai kaipaatko kenties yhteistyökumppania oman asiakkaasi ratkaisujen toteuttamisessa? Meihin kannattaa olla yhteydessä.

Kahden rautaisen ammattilaisen tiimi

Palvelemme sinua yli 20 vuoden kokemuksella ja satojen toteutettujen projektien kerryttämällä ammattitaidolla. Pieni organisaatio on vahvuus: keskustelet suoraan tekijöiden kanssa, ja asiat voidaan hoitaa usein välittömästi. Pyrimme aina ymmärtämään, mitä asiakas oikeasti tarvitsee tarjotaksemme jokaiseen yksilölliseen tilanteeseen parhaiten sopivat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Kaikenkokoisia projekteja

Toteutamme räätälöityjä digitaalisia palvelukokonaisuuksia eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille pienistä kampanjasivuista isoihin verkkokaupparatkaisuihin ja kansainvälisiin tietojärjestelmiin. Meiltä voit tiedustella projekteja niiden koosta riippumatta, esimerkiksi verkkosivustoja, työryhmäsovelluksia, verkkokaupparatkaisuja, prototyyppejä, mobiilisovelluksia, konsultointia ja graafista suunnittelua logoista 3D-kuviin. 

Toteutuksemme lähtökohtina ovat aina yksinkertaisuus, joustavuus, ratkaisukeskeisyys ja käyttäjälähtöisyys.

Ota yhteyttä!

Solinet Oy
Munkkisaarenkatu 6 B 19
00150 Helsinki
solinet@solinet.fi
Y-tunnus 1050547-5